ГоловнаПолітика

Коломойський розповів, з ким "Слуга народу" погодиться на коаліцію в парламенті

Партія обраного президента готова голосувати з депутатами Тимошенко, Ляшка і Гриценка.

Коломойський розповів, з ким "Слуга народу" погодиться на коаліцію в парламенті
Фото: стоп-кадр из видео

Після виборів до Верховної Ради партія обраного президента України Володимира Зеленського "Слуга народу" за жодних обставин не піде на коаліцію з колишніми "регіоналами". Про це заявив бізнесмен Ігор Коломойський в інтерв'ю "РБК-Україна".

Коломойський зазначив, що, на його думку, в наступному парламенті коаліція "Слуги народу" з колишніми "регіоналами" неможлива.

"З Тимошенко можлива, з Ляшком, Гриценком. З нормальними людьми, а не зі зрадниками, які в Москву по консультації їздять. Тут без компромісів. Якщо не вийде, тоді підемо на ще одні вибори. Все буде жорстко", - підкреслив він.

Говорячи про можливий склад парламенту після виборів, Коломойський зазначив, що у "Слуги народу" зараз немає 225 кандидатів для формування більшості в парламенті, в разі перемоги партії на виборах.

"Скільки в нас є потенційних кадрів, які можуть бути депутатами? Що краще - 250 ідіотів або 125 перевірених людей? Не може "Слуга народу" записати в список просто людину з вулиці, правильно? Потрібно дивитися декларацію та інше. Де взяти 225 осіб? Цілі і завдання не індивідуальностей набирати, потрібні багнети, а самому вести їх і їм прописувати вже ідеологію, за що ми голосуємо і що ми робимо", - сказав Коломойський.

Раніше голова ЦВК Тетяна Сліпачук заявила, що Центральна виборча комісія готова до дострокових парламентських виборів, якщо буде прийнято відповідне рішення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram