ГоловнаПолітика

Голова Антикорупційного суду задекларувала кредит у Приватбанку і 24 земділянки

Усі доходи, включаючи зарплату на основному місці роботи, Танасевич має в спільній з чоловіком власності.

Голова Антикорупційного суду задекларувала кредит у Приватбанку і 24 земділянки
Елена Танасевич
Фото: sud.ua

Новопризначена голова Вищого антикорупційного суду Олена Танасевич задекларувала 449 тис. гривень доходів у спільній власності з чоловіком Михайлом і 1 млн гривень фінансових зобов'язань за 2018 рік.

Про це свідчать дані Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Усі доходи, включаючи зарплату на основному місці роботи, Танасевич має в спільній з чоловіком власності.

Водночас її чоловік Михайло за 2018 рік задекларував 998 тис. гривень власних доходів від заняття підприємницькою діяльністю та 430 тис. гривень доходів у спільній власності з дружиною.

У спільній власності з чоловіком Танасевич має квартиру в Харкові площею 56,7 кв. м і 2 земельні ділянки (загальною площею 2 200 кв. м).

Чоловік Михайло у спільній з Танасевич власності задекларував 14 земельних ділянок загальною площею 280 тис. кв. м у Запорізькій області та право користування 8 земділянками загальною площею 260 тис. кв. м, власницею яких є Тетяна Грицаченко.

Михайло Танасевич має три автомобілі марок Daewoo Sens, Peugeot 107, Ssangyong Actyon 2005, 2012 і 2006 років випуску відповідно (останні два у спільній власності з дружиною).

Чоловік голови Антикорупційного суду є кінцевим бенефіціаром трьох компаній: "Енергетична альтернатива", "Серафим Солар Україна" і "Євроенерджі".

Крім цього, 6 травня Танасевич повідомила про суттєві зміни в майновому стані, вказавши дохід з офіційного місця роботи у розмірі 117,8 тис. гривень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram