ГоловнаПолітика

Луценко готовий співпрацювати із Зеленським у питаннях боротьби з корупцією

Генпрокурор заявив, що в нього були "регулярні зустрічі" з Зеленським.

Луценко готовий співпрацювати із Зеленським у питаннях боротьби з корупцією
Фото: Макс Левин

Генеральний прокурор України Юрій Луценко готовий поділитися з новообраним президентом України Володимиром Зеленським своїм баченням у питаннях боротьби з корупцією та подоланні монополізму. Про це Луценко сказав сьогодні на брифінгу, пише "Інтерфакс-Україна".

"Якщо йому буде цікава моя точка зору на те, що необхідно змінити, щоб у країні було краще, наприклад, у питаннях боротьби з корупцією, або в подоланні монополізму, або в інших питаннях - я готовий з ним поспілкуватися з поваги до всенародно обраного голови держави", - сказав Луценко.

Генпрокурор зазначив, що на цей момент ані новообраний президент, ані його представники не зверталися до нього для проведення зустрічі. Раніше, за словами Луценка, у нього були регулярні зустрічі із Зеленським.

"З паном Зеленським у мене давні стосунки - це знають усі, хто дивиться "95 квартал". Але були і непублічні зустрічі, в тому числі минулого року. Вони не були частими, але доволі регулярними", - додав генпрокурор.

Він зазначив, що не голосував за Зеленського. "Але така переконлива його перемога дає йому серйозний мандат народної довіри", - додав Луценко.

Нагадаємо, раніше сьогодні Луценко заявив, що не бачить "ні моральних, ні правових підстав" для того, щоб іти у відставку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram