ГоловнаПолітика

Клімкін має намір запропонувати Зеленському свою відставку, а не очікувати звільнення

"Мене ніхто не звільнятиме, оскільки в нас повинна бути політична культура".

Клімкін має намір запропонувати Зеленському свою відставку, а не очікувати звільнення
Павел Климкин
Фото: www.eurointegration.com.ua

Міністр закордонних справ Павло Клімкін повідомив, що зустрівся з обраним президентом Володимиром Зеленським і має намір запропонувати йому свою відставку.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Мене ніхто не звільнятиме, оскільки в нас повинна бути політична культура. У політичній культурі - і я вважаю, це буде правильно - дозволити новому президентові вибрати тих, з ким він повинен працювати в таких сферах, як зовнішня політика, оборона. Звісно, я повинен запропонувати новому президенту свою відставку, і я це, безумовно, зроблю. Я вже говорив, що в мене є свої плани, в тому числі політичні. Це відповідає моїм планам", - сказав Клімкін журналістам.

Міністр зазначив, що провів "дуже плідну зустріч" із Зеленським.

"Ми обговорили різні питання. І я вважаю, що там, де збігаються принципи і пріоритети - і я в цьому дуже оптимістичний - ми, безумовно, будемо працювати. Це стосується як майбутніх порад, якщо вони будуть потрібні, так і можливої участі в переговорах", - пояснив Клімкін.

Нагадаємо, раніше один із радників Зеленського, нардеп Сергій Лещенко, повідомив, що Міністерство закордонних справ може очолити колишній міністр фінансів Олександр Данилюк. Детальніше про розподіл посад у команді новообраного президента читайте в матеріалі LB.ua "Зе-команда. Хто не/є хто?".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram