ГоловнаПолітика

Російські журналісти пробралися на територію турецького готелю до Зеленського

Обраний президент України відмовився відповідати на їхні запитання.

Російські журналісти пробралися на територію турецького готелю до Зеленського
Фото: Россия 1

Російські журналісти обманом потрапили на територію турецького готелю, де у вихідні відпочивав обраний президент України Володимир Зеленський.

Про це йдеться в фейсбуці команди Зеленського.

"Під час короткочасного відпочинку Володимира Зеленського на закриту територію готелю пробралися журналісти телеканалу "Росія", які представилися гостями готелю, відверто збрехавши, а також сфотографувалися з Володимиром Зеленським, а потім намагалися організувати провокацію", - сказано в заяві.

Фрагмент відеозапису спілкування Зеленського з журналістами згодом показали в пропагандистській передачі "60 хвилин", яку ведуть Ольга Скабеєва і Євген Попов.

На відео Зеленський відмовляється відповідати на запитання, кажучи, що "це поганий початок" відносин і що він не зобов'язаний спілкуватися з російськими журналістами.

"У соціальних мережах, фейсбуці - сміливий, усе знає і навіть, вибачте на слові, зухвалий. Але на запитання про Мінські угоди не відповідає", - прокоментувала це відео Скабеєва.

Нагадаємо, третина росіян вважає перемогу Зеленського на виборах вигідною для Росії.

21 квітня він виграв вибори президента України, набравши втричі більше голосів, аніж чинний голова держави Петро Порошенко - 73,22%. За Петра Порошенка проголосували 24,45% виборців.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram