ГоловнаПолітика

Порошенко здійснив перший робочий візит після виборів в єдину область, де Зеленський програв

"На Львівщині, в Галичині ніколи не втрачали віри в перемогу".

Порошенко здійснив перший робочий візит після виборів в єдину область, де Зеленський програв
Фото: president.gov.ua

Президент Петро Порошенко 29 квітня здійснив перший робочий візит після поразки на виборах. Для цього він вибрав Львівську область, єдину, де Володимир Зеленський набрав менше голосів, аніж Порошенко.

Про поїздку повідомляють на сайті голови держави.

Разом з родиною Порошенко вшанував пам'ять загиблих Героїв Небесної Сотні й учасників АТО на Личаківському кладовищі у Львові, а також узяв участь у великодніх заходах у львівському Музеї народної архітектури і побуту імені Климентія Шептицького.

"Дуже важливими джерелом українського національного духу є віра в щасливе майбутнє нашої держави, нашої церкви і нашого народу. На Львівщині, в Галичині ніколи не втрачали віри в перемогу. Ми точно не здамо нічого, що було завойовано за останні п'ять років. З Божою допомогою, з молитвою точно будемо працювати на те, щоб наша держава рухалася до Європи", - заявив Порошенко у Львові.

Порошенко привітав львів'ян із Великоднем і подякував Львівській області за підтримку. "800 тисяч жителів Львівської області проголосували за мене і мою команду. І я сьогодні тут, щоб подякувати кожному з вас. Я дуже ціную цю довіру. Це величезна сила. Разом нас більш ніж 4,5 млн українців, які вірять у світле європейське майбутнє нашої держави. І ми будемо робити все можливе для того, щоб на наш бік залучити більше людей", - заявив президент України, який покине Банкову менше, ніж через місяць.

Порошенко додав, що він вдячний українському народу за "велике щастя бути лідером цієї держави і цієї великої нації ці п'ять років".

Нагадаємо, у Львівській області Порошенко набрав 62,79% голосів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram