ГоловнаПолітика

Команда Зеленського відхрестилася від опитування про розпуск парламенту

У штабі обраного президента опублікували вичерпний список офіційних сторінок і чатів.

Команда Зеленського відхрестилася від опитування про розпуск парламенту
Фото: EPA/UPG

Команда кандидата в президенти Володимира Зеленського, який переміг у другому турі, не проводить опитування про розпуск Верховної Ради і закликає не поширювати "інформації з фейкових сторінок у соцмережах". Відповідну публікацію оприлюднено на офіційному сайті виборчого штабу.

У команді Зеленського зазначають, що офіційна позиція політика і партії "Слуга народу", а також інформація про діяльність його та представників його команди розміщується на сайті https://ze2019.com/

"На сьогодні в соціальних мережах створено безліч сторінок нібито "Володимира Зеленського". Частина з них була створена прихильниками - за що їм безмежна вдячність, але й прохання використовувати на них інформацію з офіційних сторінок. Але більшу частина фейкових сторінок створено з метою дискредитації Володимира Зеленського та його команди. Як-от, наприклад, "твітер з підписками на Кремль і Медведєва" або сторінка у Фейсбуці https://www.facebook.com/welovezelenskiy. Це - фейки!" - повідомили в прес-службі.

Одна з таких сторінок сьогодні опублікувала пост із запитанням "Ви підтримуєте достроковий розпуск Ради?". Команда Зеленського, таким чином, спростувала свою причетність до цього опитування.

"Офіційними сторінками Зеленського і його команди в соцмережах є: 

  • https://www.facebook.com/zelenskiy95
  • https://www.facebook.com/ze2019official
  • https://www.instagram.com/zeteam2019/
  • https://www.youtube.com/channel/UCp2zBKrqP0ZQF6RN4RJtF2Q
  • https://t.me/ze_team2019
  • https://twitter.com/zeteam_official
  • https://invite.viber.com/?g2=AQBQtvO9gSK0E0lSUEEeIi9jdNwHS8EPh2UYovvEwd0000P5wjj%2BHSJrQlbOgGYF&lang=ru

Нагадаємо, за даними опрацювання 99,9% електронних протоколів, Володимир Зеленський у другому турі виборів набрав понад 73% голосів виборців.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram