ГоловнаПолітика

Посли країн G7 привітали Зеленського з перемогою на виборах

Посли заявили про свій намір надалі підтримувати проведення реформ в Україні.

Посли країн G7 привітали Зеленського з перемогою на виборах
Фото: yuzle.com

Посли країн "Великої сімки" (США, Канада, Великобританія, Німеччина, Франція, Італія, Японія) привітали шоумена Володимира Зеленського з перемогою на виборах Президента і висловили надію на тісну співпрацю в подальшому.

Про це повідомляється в Twitter французького представництва G7 в Києві.

"Посли країн Великої сімки вітають новообраного Президента Володимира Зеленського. Бажаємо йому успіху і сподіваємося на тісну співпрацю з ним і його адміністрацією", - йдеться в повідомленні.

Посли додали, що високо оцінили роботу Центральної виборчої комісії України і правоохоронних органів. За їх словами, вони створили правові та безпечні умови голосування, що дозволило українцям реалізувати демократичні права.

Посли також визнали прогрес у відносинах, який був досягнутий під час президентства Петра Порошенка з 2014 року. Посли заявили, що віддані своїм зобов'язанням "підтримувати обраний Україною шлях і подальше проведення реформ".

Раніше Зеленського привітали президенти Франції, Польщі, США, Вірменії, канцлер Німеччини, а також генсек НАТО і глава Євроради.

Кремль відмовився привітати Зеленського, заявивши, що "передчасно говорити про привітання. Тому що потрібно судити за конкретними справами".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram