ГоловнаПолітика

Гелетей прокоментував бажання Зеленського перенести АП з Банкової

Зеленський хоче працювати в open space, а не на Банковій.

Гелетей прокоментував бажання Зеленського перенести АП з Банкової
Фото: Прямий

Керівник Державної служби охорони України Валерій Гелетей прокоментував бажання лідера президентських перегонів Володимира Зеленського перенести Адміністрацію Президента з Банкової.

Гелетей назвав перенесення АП не найкращою ідеєю з точки зору безпеки, при цьому додав, що в Держохороні готові розглядати такий варіант, повідомляє Громадське.

"Звичайно, будь-яке рішення, яке прийме Президент, управління Державної охорони буде виконувати і буде йому забезпечувати безпеку незалежно від того, де це буде. В урядовому кварталі все ж він буде більш захищений, ніж в будь-якому іншому новому місці", - пояснив Гелетей.

При цьому керівник Держохорони підкреслив, що перенесення Адміністрації Президента "не буде проблемою для управління державної охорони".

"Ми маємо достатньо сил і засобів для того, щоб забезпечити нормальне функціонування адміністрації президента і безпеку самого Президента", - сказав Гелетей.

Він також додав, що як тільки Президент держави вступає на посаду, управління державної охорони бере його під державну охорону в місцях постійного і тимчасового перебування.

Раніше кандидат у президенти України Володимир Зеленський заявив, що хотів би працювати не в Адміністрації президента на вулиці Банковій, а в якомусь офісі в форматі оpen space.

Нагадаємо, ЦВК опрацювала вже понад 99% протоколів. Володимир Зеленський лідирує з великим відривом - за нього проголосували понад 73% виборців, за Порошенка - понад 24%.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram