ГоловнаПолітика

Порошенко: ми повернемося на Банкову після наступних виборів

"Разом йдемо перемагати на парламентські вибори! Разом повернемося на вулицю Банкову!"

Фото: Макс Требухов

Президент Петро Порошенко на мітингу своїх прихильників біля Адміністрації президента заявив про намір повернутися на посаду після наступних виборів.

"Я вчора для всієї країни і всього світу сказав: я не йду з політики, ми об'єднуємося для того, щоб забезпечити наші спільні перемоги вже в найближчому майбутньому. Разом ми йдемо перемагати на парламентські вибори! Разом ми повернемося на вулицю Банкову після наступних президентських виборів!" - заявив він.

У натовпі почали кричати: "Через рік", на що Порошенко зі сміхом відповів: "Гаразд, через рік, так через рік".

Фото: Макс Требухов

Порошенко заявив, що "нас мільйони і буде ще більше", і пообіцяв більше не допускати помилок, які коштували йому президентського поста.

"Ви найкраща частина нашої спільної команди переможців. І наші головні перемоги ще попереду. Нехай все це чують! За п'ять років ми зробили більше, ніж будь-хто за чверть століття до нас. Це результат нашої спільної роботи - моєї і моєї команди, всіх вас"- заявив п'ятий президент України.

Нагадаємо, що Порошенко програв вибори президента, набравши в другому турі близько 24% голосів виборців. Його опонента Володимира Зеленського підтримали понад 73%.

Порошенко піде з посади в травні 2019 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram