ГоловнаПолітика

Путін ознайомиться з дебатами Зеленського і Порошенка в дайджесті або запису

Дмитро Пєсков точно буде дивитися дебати.

Путін ознайомиться з дебатами Зеленського і Порошенка в дайджесті або запису
Дмитрий Песков
Фото: Sputnik

У Кремлі запишуть відео з дебатів кандидатів у президенти України Петра Порошенка та Володимира Зеленського на стадіоні НСК "Олімпійський", щоб передати потім його Путіну. Про це повідомив прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков, передає агентство ТАСС.

Також Пєсков повідомив, що точно не знає, чи буде Путін дивитися у п'ятницю ці дебати, але наголосив, що він сам планує їх подивитися.

"Ми будемо дивитися обов'язково, майданчик поки ще колеги мені не порекомендували. У будь-якому випадку спробуємо це записати і передати президенту. Можливо, у нього буде на вихідних якийсь час подивитися. Але, звичайно, ми все це в наші дайджести включимо", - сказав Пєсков.

Нагадаємо, дебати між кандидатами в президенти України відбутися сьогодні, 19 квітня, на НСК "Олімпійський" о 19.00. Всі охочі могли зарезервувати собі місце на стадіоні і пройти за роздрукованим квитком. Всі інші зможуть спостерігати за розвитком подій на стадіоні у прямому ефірі Національної суспільної телерадіокомпанії України, приватних телеканалів або в Інтернеті.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram