ГоловнаПолітика

Зеленський відхрестився від співпраці з Олександром Харебіним

Колишній заступник директора НТКУ значився в списку команди кандидата в президенти.

Зеленський відхрестився від співпраці з Олександром Харебіним
Александр Харебин
Фото: Макс Левин

Кандидат в президенти України Володимир Зеленський відхрестився від одного з членів своєї команди, список якої раніше поширював його штаб.

В ефірі програми "Право на владу" телеканалу "1+1" Зеленський у відповідь на питання про те, чому в студії не присутні раніше заявлені як члени команди Олександр Харебін і Володимир Шульмейстер, заявив, що з Харебіним ніколи не зустрічався.

"Ми з Харебінаим ніколи не зустрічалися. У наш штаб приходить багато експертів, але з Харебіним ми не перетиналися. Нам в команді не потрібні фахівці з медіа, у нас вони є", - заявив Зеленський. У відповідь на пряме запитання про співпрацю з Харебіним він заявив, що той з штабом не співпрацює.

Олександр Харебін - колишній перший заступник гендиректора НТКУ, заявлений штабом Володимира Зеленського як експерт з питань інформаційної та мовної політики, суспільно-політичних питань. Факт появи в команді кандидата в президенти Олександра Харебіна викликав бурхливу дискусію в суспільстві. Зокрема, нардеп Микола Княжицький вважає, що Харебін "виступає за реставрацію СРСР" і "проти державної мови". Харебін також заявляв, що "Україна має свої права на російську мову".

Нагадаємо, в четвер Володимир Зеленський представив свою команду.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram