ГоловнаПолітика

Трамп назвав своїх головних суперників на виборах США в 2020 році

Він упевнений, що буде боротися за президентську посаду з демократами Сандерсом і Байденом.

Трамп назвав своїх головних суперників на виборах США в 2020 році

Президент США Дональд Трамп заявив, що основними його суперниками на виборах США в 2020 році будуть сенатор штату Вермонт Берні Сандерс і колишній віце-президент Джо Байден. Про це він написав у своєму Twitter.

"Я вірю, що двома фіналістами у виборчих перегонах проти, можливо, найкращої економіки в історії країни (і багатьох інших прекрасних речей!) будуть божевільний Берні Сандерс і сонний Джо Байден. Я чекаю на боротьбу з будь-яким. Нехай береже Господь їхню душу!!" - написав Трамп.

Нагадаємо, на початку березня Байден заявив про готовність балотуватися на виборах США в 2020 році. Він має імідж прихильника України і в адміністрації Обами відповідав за розвиток відносин між країнами. Минулого року Байден розповів про телефонний дзвінок Віктору Януковичу, після якого той утік з України.

Берні Сандерс ще в лютому заявив про наміри балотуватися в президенти США. Сенатор називає Трампа брехуном, расистом, сексистом, гомофобом і ксенофобом. Також він визнав, що нинішня кампанія буде дуже сильно відрізнятися від кампанії минулих виборів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram