ГоловнаПолітика

Адвокат повідомив про плани Рубана повернутися до питання обміну полоненими

Напередодні Рубан вийшов на свободу через закінчення строку тримання під вартою.

Адвокат повідомив про плани Рубана повернутися до питання обміну полоненими
Фото: Сергей Нужненко

Колишній керівник центру "Офіцерський корпус" Володимир Рубан, якого підозрюють у підготовці теракту, збирається повернутися до питання обміну полоненими.

Про це заявив адвокат Рубана Віктор Рибін, передає Суспільне.

"Рубан може поїхати на окуповані території тільки в одному випадку. Він планує повернутися до питання обміну полоненими. Я думаю у нього там досить людей, які будуть з ним говорити і будуть його слухати", - сказав Рибін.

За словами адвоката, доказом того, що Рубан залишиться в Україні, стане наступне судове засідання, яке має відбутися 7 травня.

Напередодні, 15 квітня, народного депутата Надію Савченко та екс-керівника Центру звільнення полонених "Офіцерський корпус" Володимира Рубана звільнили з-під варти в залі Броварського міськрайонного суду Київської області. Це стало можливим, оскільки в опівночі з 15 на 16 квітня закінчився термін їх тримання під вартою, який не був продовжений.

Рубана підозрюють в підготовці до посягання на життя державних і громадських діячів за попередньою змовою осіб, підготовці теракту, сприяння "ДНР" і незаконному поводженні зі зброєю за попередньою змовою осіб.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram