ГоловнаПолітика

Офіс Зеленського в Кіровоградській області підкуповує виборців квитками на концерт і організовує підвезення на "Олімпійський", -

У місцевому офісі кандидата підтвердили, що будуть роздавати квитки, але не уточнили кількість.

Фото: ОПОРА

У Кіровоградській області представники кандидата в президенти Володимира Зеленського організують безкоштовну поїздку виборців до Києва на НСК "Олімпійський" у день очікуваних дебатів. Про це повідомляють спостерігачі мережі "Опора".

"У фейсбук-групі "Команда Зеленського. Голованівський край" 15 квітня опублікувано анонс видачі безкоштовних квитків на концерт "популярних зірок української естради" і запис на безкоштовну поїздку до Києва. У повідомленні йдеться, що виступ артистів відбудеться на НСК "Олімпійський" перед дебатами кандидатів у президенти України. ...спостерігач "Опори" намагався отримати квитки, однак йому повідомили, що їх поки що немає, запропонували залишити свої контактні дані. За словами працівників офісу, також буде організовано безкоштовне підвезення охочих до Києва", - сказано в повідомленні.

В обласному "Зе-офісі" спостерігачам підтвердили, що незабаром будуть поширювати квитки. В анонсі йдеться, що на концерті виступатимуть Ольга Полякова і Дзідзьо.

В "Опорі" відзначили, що вартість квитка на концерт Дзідзя у квітні становила 190-690 гривень, а на виступ Полякової - 300-1750 гривень".

Спостерігачі зазначають, що закон про вибори президента забороняє проводити передвиборну агітацію, що супроводжується наданням виборцям грошей, або безоплатно, або на пільгових умовах товарів, послуг, робіт, цінних паперів, кредитів, лотерей. Така передвиборна агітація, яка супроводжується закликами або пропозиціями голосувати чи не голосувати за певного кандидата або згадуванням його імені, вважається підкупом виборців.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram