ГоловнаПолітика

Тимошенко закликала Порошенка і Зеленського не руйнувати честь президентського статусу

Політик записала відеозвернення.

Тимошенко закликала Порошенка і Зеленського не руйнувати честь президентського статусу
Фото: EPA/UPG

Лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко закликала кандидатів у президенти Петра Порошенка і Володимира Зеленського пам’ятати про певні моральні «маркери», за які не можна заступати. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, коментуючи вчорашню телефонну розмову Порошенка і Зеленського.

«Я побачила руйнацію статусу посади Президента. Я побачила приниження Української Держави. Я думаю, так само як і я, мільйони українців це бачити не хотіли», – обурилась вона.

Лідер «Батьківщини» порадила Петру Порошенку в цей тяжкий час «не ставати частиною чужого шоу, тримати президентську планку і, як би не було важко, захистити статус посади Президента і статус держави».

Звернулась Юлія Тимошенко і до Володимира Зеленського: «Якщо ви мрієте обійняти цю посаду, бережіть гідність і честь цієї посади. Не треба навколо неї влаштовувати бої. Не треба нищити честь і гордість президентського статусу».

Як наголосила голова партія, вибори минуть, а нам разом жити в одній країні.

«Залишаймося людьми. Це найменше, що ми можемо зробити для України», – додала вона.

Юлія Тимошенко переконана: в нашої країни все буде добре, як би вибори не закінчились, і ми всі дбатимемо про це і служитимемо цьому.

«Давайте з честю вийдемо з цієї конкурентної боротьби», – підсумувала політик і побажала всім, щоб це все швидко завершилось і всі, зокрема і її команда, перейшли до відродження України.

Нагадаємо, в четвер увечері в ефірі передачі "Право на владу" на телеканалі "1+1" Зеленський і Порошенко влаштували перепалку на тему дебатів, після чого Зеленський кинув слухавку.

Після інциденту гендиректор групи 1+1 media Олександр Ткаченко заявив, що збирається подати в суд на Порошенка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram