ГоловнаПолітика

Гендиректор 1+1 пригрозив Порошенкові судом

Ткаченко заявив, що президент "увірвався в ефір приватної компанії без запрошення".

Гендиректор 1+1 пригрозив Порошенкові судом
Гендиректор группы 1+1 media Александр Ткаченко

Гендиректор групи 1+1 media Олександр Ткаченко заявив, що збирається подати в суд на президента Петра Порошенка.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

Так Ткаченко прокоментував учорашню несподівану появу голови держави в прямому ефірі шоу "Право на владу". За словами Ткаченка, редакція передачі всю виборчу кампанію запрошувала Порошенка в ефір, але безрезультатно.

"Усе як завжди - запрошені гості, не кандидати (!), експерти, з різних сторін. І раптом за пару хвилин до ефіру з'являється представник АП - В. Горковенко біля воріт студії. Починає світську бесіду з адміністратором. І тут без мигалок і охорони у двір держстудії Довженка під'їжджають дві машини і виходить сам Президент. Причому не зовсім зрозуміло, в якому він тут статусі - кандидата чи президента. Але як розумієте, при його вигляді в охоронців УДО - всі в шоці. Він каже - прийшов на дебати. Тобто таки ніби кандидат? Чи..?" - написав Ткаченко.

"При цьому він точно знає, що його опонент - Володимир Зеленський - у цей момент уже перебуває в Парижі, напередодні завтрашньої зустрічі з президентом Франції Еммануелем Макроном. Оскільки і СБУ, і МЗС все-таки ще ніби під контролем президента... Його впускають у студію. А що робити? Статус президента ніхто не відміняв", - додав він.

За словами гендиректора 1+1, Зеленський зателефонував до студії з Парижа "і розставив усі крапки над над і".

Ткаченко заявив, що подасть на Порошенка до суду за те, що він "увірвався в ефір приватної компанії без запрошення", а також "за минулі звинувачення на адресу каналу".

"Ви, пане Президенте, думаєте, ми - лохи? Ні-і. І вашими істериками, що вибирають Головкома, нас не купити. Вибирають довіру. До Головкома. А довіри-то якраз до вас і немає. Є презирство і огида. А після того, як ви ганебно увірвалися до нас сьогодні в ефір, приватної кампанії, без запрошення, користуючись статусом глави держави і не збиралися йти, навіть незважаючи на ввічливі натяки ведучої зайняти крісло в студії, і знову багато говорили - і все повз реальні факти, mais - excusez moi, s "il vous plait, не інакше як на позов до суду від нас ви не заробили. Чекайте в понеділок. У тому числі і за минулі звинувачення на адресу 1+1. У країні, яка струсить із себе вашу брехню, це вже буде можливо. Пішов зворотний відлік - ще 9 днів залишилося", - написав Ткаченко.

Нагадаємо, увечері в четвер, 11 квітня, Порошенко взяв участь у телепрограмі "Право на владу" на телеканалі 1+1. Він у прямому ефірі запропонував Зеленському приїхати в студію телеканалу, після чого той включився в ефір по телефону і заявив, що перебуває у Франції. Після нетривалої перестрілки з президентом Зеленський кинув трубку.

Сьогодні, 12 квітня, президент Франції прийме у себе двох кандидатів у президенти України - Зеленського і Порошенка. Перед зустріччю з Макроном президент також відвідає Німеччину і зустрінеться з канцлером Ангелою Меркель.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram