ГоловнаПолітика

У штабі Порошенка заявили про непричетність до ролика, де Зеленського збиває вантажівка

Раніше поліція порушила справу через ролик з кокаїном.

У штабі Порошенка заявили про непричетність до ролика, де Зеленського збиває вантажівка
Фото: Скриншот видео

Передвиборний штаб Петра Порошенка заперечує причетність до виробництва відеоролика з іншим кандидатом у президенти Володимиром Зеленським, де його збиває фура.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби штабу.

"У відповідь на численні запити журналістів повідомляємо, що передвиборний штаб Петра Порошенка не має жодного стосунку до "чорного" ролика про кандидата в президенти Володимира Зеленського з кокаїном", - зазначають у штабі Порошенка.

Нагадаємо, раніше штаб Зеленського заявив про намір звернутися в правоохоронні органи через публікацію на Telegram-каналі виборчого штабу президента Петра Порошенка провокаційного ролика. Відео було розміщено на Telegram-каналі "Європейське майбутнє України" 10 квітня. У ньому зображений Зеленський, якого збиває фура, після цього на екрані з'являється зображення доріжки кокаїну і напис: "У кожного своя дорога".

Поліція порушила справу через ролик за статтею ст. 346 Кримінального кодексу України - погроза або насильство щодо державного чи громадського діяча. Також готується офіційний запит до Telegram, щоб видалити це відео.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram