ГоловнаПолітика

Україна не зверне зі шляху інтеграції в ЄС і НАТО, - Яценюк

"Наше гасло є незмінним - Never never give up!".

Україна не зверне зі шляху інтеграції в ЄС і НАТО, - Яценюк
Арсений Яценюк
Фото: http://nfront.org.ua

Лідер партії "Народний фронт", засновник фонду "Відкрий Україну" Арсеній Яценюк переконаний, що Україна не зійде зі шляху інтеграції в Європейський Союз і НАТО.

Про це він заявив під час виступу на 12-му Київському безпековому форумі.

"Україна не зійде зі шляху інтеграції в ЄС і НАТО. Усвідомлюю всі виклики, але не зійду з цього шляху. Народ України продемонстрував свою волю. У нас є сила, впевненість, віра, розум і ідея. А це значить, ми досягнемо успіху", - сказав Яценюк.

Саме тому 12-й Київський форум, як зазначив Яценюк, "присвячений українським чоловікам і жінкам, які зі зброєю в руках воюють з найсильнішою армією Європи - Росією, які захистили Україну, захистили її незалежність і кожного нашого громадянина".

"Цей Форум присвячується також нашим друзям з Європейського Союзу і з США. Тим, які просувають в світі демократію. Які знають, що таке свобода і цінності. Які вміють за неї боротися. І тим, які допомагають нам... Присвячуємо цей Форум невтомному борцю і нашому великому другові - покійному сенатору Джону Маккейну, який разом з українським народом боровся за нашу свободу", - сказав лідер "НФ".

"Наше гасло є незмінним - Never never give up! (Ніколи не здавайся.- ред.). І ми ніколи не зійдемо з цього шляху. У нас є сила, впевненість, віра, розум і ідея. А це значить, ми досягнемо успіху", - додав Яценюк.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram