ГоловнаПолітика

Тимошенко: Я дивлюся з оптимізмом у майбутнє, але нас чекає велика робота

"І зміна президента - це вікно великих можливостей, щоб посилити переговорні процеси".

Тимошенко: Я дивлюся з оптимізмом у майбутнє, але нас чекає велика робота
Юлия Тимошенко

Хто б не переміг на президентських виборах, лідер ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко та її команда готові працювати заради майбутнього України.

Про це Тимошенко заявила під час 12-го Київського форуму "Невтомна хвиля: Стратегічний вибір України і заходу", повідомляється на сайті політсили.

За її словами зараз держава стоїть перед вибором: чи збережеться статус-кво кланово-олігархічного консенсусу, корупції, неефективності інститутів, або ми зможемо все це змінити, чи зможе політичне перезавантаження зробити українців щасливими, чи буде в державі справедливість.

"Ми не повинні допустити, щоб залишився статус-кво корупційних змов. Ми всі повинні довести, що це можливо змінити. Я і моя команда служитимемо цьому так, як тільки можемо. Для нас - це служіння Україні", - запевнила Тимошенко.

Вона також зазначила, що для виконання цієї роботи був створений Новий курс, над яким працювали сотні фахівців з різних галузей.

"Цей документ був зроблений не під вибори, а для України. Якщо ми відповідальні політики, ми зобов'язані всі пропозиції, які ми маємо, зібрати і зробити Україну щасливою. Я в цьому бачу покликання нашої команди", - заявила Тимошенко.

Крім того, зазначила вона, майбутнє України буде залежати і від виконання країнами-гарантами Будапештського меморандуму міжнародних зобов'язань, взятих в обмін на відмову від ядерного потенціалу.

"І зміна президента - це вікно великих можливостей, щоб посилити переговорні процеси", - зазначила Тимошенко.

"Питання має бути порошено в контексті світового прагнення до демілітаризації. Я вважаю, що без мирної, цілісної України не може бути мирної і єдиної Європи", - підсумувала Тимошенко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram