ГоловнаПолітика

Колишній актор "95 кварталу" зник перед прес-конференцією про Зеленського і знайшовся в студії "Прямого" (оновлено)

Денис Манжосов не прийшов до журналістів через повідомлення про мінування.

Колишній актор "95 кварталу" зник перед прес-конференцією про Зеленського і знайшовся в студії "Прямого" (оновлено)
Денис Манжосов
Фото: Comments.ua

Сьогодні в інформагентстві "Українські новини" анонсували прес-конференцію колишнього учасника "95 кварталу" Дениса Манжосова.

Про це повідомляли на сайті агентства.

Однак Манжосов на прес-конференцію не прийшов.

"Пан Манжосов прибув сюди, в цей зал, десь за годину до початку прес-конференції. Його навіть бачили деякі ЗМІ і одна з наших співробітниць. Він ознайомився з територією і потім вийшов у двір перекурити, сів у таксі чи якусь іншу машину - і на цьому сліди його зникли. Організатори прес-конференції, які орендували в нас цей зал, не можуть з ним зв'язатися", - розповів директор ІА "Українські новини" Денис Іванеско.

Чинний учасник студії "Квартал 95" Олександр Пікалов, який виступив на прес-конференції, заявив, що Манжосов узяв гроші за організацію прес-конференції про історію його стосунків з кандидатом у президенти Володимиром Зеленським.

"Є інформація, що він узяв гроші за це", - сказав Пікалов.

Він додав, що не бачив Манжосова близько шести років і не знає, про що той хотів розповісти. При цьому Пікалов підкреслив, що Манжосов "пішов із команди "Кварталу" вже давно".

Крім того, перед прес-конференцією Манжосова невідомий повідомив про замінування "Українських новин". Агентство орендує два приміщення на першому (де розташований прес-центр) та одному з верхніх поверхів (редакція) офісної будівлі на вул. Еспланадній, 20. Евакуація людей, незважаючи на повідомлення про мінування, не проводилася.

Оновлення. Денис Манжосов згодом знайшовся в студії телеканалу "Прямий".

Він пояснив, що не прийшов на прес-конференцію, тому що йому повідомили про замінування прес-центру.

"Я приїхав на конференцію, як піонер, набагато раніше. Я зайшов, мені стало цікаво, де що буде проходити. Був представник організаторів. Мені сказали, що ще 40 хвилин. Я можу піти попити кави? Ви можете піти попити кави. Я сів у машину, поїхав пити каву. Пройшло буквально 15-20 хвилин, мені подзвонили ці організатори і повідомили про те, що будівля замінована, що краще не з'являтися, що буде щось погане", - розповів Манжосов.

Він запевнив, що не збирався розповідати на прес-конференції жодного компромату на Зеленського.

"Сьогоднішню конференцію, яку я збирав, я збирав заради одного: щоб прямо донести людям, донести кореспондентам, що незважаючи на те, що сталося між нами багато років тому, не може бути такого, щоб я говорив щось погане в бік своїх дитячих, юнацьких товаришів", - сказав він.

Манжосов, зокрема, спростував вживання Зеленським наркотиків. "Я кажу вам, що це неправда. Я кажу вам, що це дурість, висмоктана з пальця", - сказав він на запитання ведучого.

Нагадаємо, Манжосов разом з Володимиром Зеленським та Олександром Пікаловим заснували команду КВН "95-й квартал" в 1997 році. У 2002 році на її базі створили студію "95 Квартал".

У 2013 році повідомлялося, що через конфлікт з колегами Манжосов покинув "Квартал". Причини конфлікту досі невідомі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram