ГоловнаПолітика

Команда Зеленського пропонує провести дебати по відеозв'язку

У штабі заявили, що таке рішення є "кроком назустріч".

У штабі кандидата в президенти Володимира Зеленського пропонують провести дебати перед другим туром виборів у форматі телемосту. Про це сьогодні на брифінгу заявив голова штабу Зеленського Іван Баканов.

"Ми йдемо назустріч. І якщо дійсно всі хочуть з нами вести дебати, щоб ні в кого не склалося враження, що ми уникаємо таких дебатів, ми пропонуємо провести телеміст. Якщо Петро Порошенко буде в студії на "Суспільному", а ми будемо на НСК "Олімпійський" - будь ласка, можна поєднати картинки і вести дебати між собою в прямому ефірі ", - сказав Баканов.

Зазначають, що того дня о 20:00 на базі Національного громадського телебачення все буде готово до проведення дебатів. Якщо Порошенко і/або Зеленський не прийдуть, на екрані буде рядок із текстом "Вибачте, кандидати на посаду президента, ПІБ, не з'явилися для участі в дебатах".

У той самий час голова фракції БПП у Верховній Раді Артур Герасимов заявив, що дебати Зеленського і Порошенка на НСК "Олімпійський" можуть пройти тільки 14 квітня.

Центральна виборча комісія напередодні підтвердила, що офіційні дебати, передбачені законом про вибори президента, мають відбутися 19 квітня в телестудії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram