ГоловнаПолітика

МВС почало підготовку "Олімпійського" до можливих дебатів

Представники силових відомств оцінюють заходи забезпечення порядку і безпеки на стадіоні.

Поліція готується до забезпечення громадського порядку та безпеки на Олімпійському.
Фото: facebook.com/AtamanovaOlya
Поліція готується до забезпечення громадського порядку та безпеки на Олімпійському.

Міністерство внутрішніх справ почало підготовку до забезпечення безпеки НСК "Олімпійський" перед дебатами Президента Петра Порошенка і кандидата в президенти Володимира Зеленського. Про це повідомила заступниця начальника прес-служби Нацполіції Ольга Атаманова на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Поліція готується до забезпечення громадського порядку та безпеки на "Олімпійському". Просто зараз голова Нацполіції Сергій Князєв, заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий і голова ДСНС Микола Чечоткін провели координаційну нараду на стадіоні, де, можливо, відбудуться дебати кандидатів у президенти", - повідомила вона.

Фото: facebook.com/AtamanovaOlya
Фото: facebook.com/AtamanovaOlya

Нагадаємо, минулого тижня кандидат у президенти, актор Володимир Зеленський погодився на дебати перед другим туром виборів, але висунув низку умов, серед яких, зокрема, проведення дебатів на НСК "Олімпійський" з прямою трансляцією по всіх телеканалах. Згідно з українським законодавством, дебати обов'язково висвітлює НСТУ, проте всі інші телеканали можуть транслювати відео безкоштовно. Прямої заборони на проведення дебатів на стадіоні в нормативних актах немає.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram