ГоловнаПолітика

Порошенко пообіцяв більше не призначати бізнес-партнерів на посади

"Не називатиму прізвищ".

Порошенко пообіцяв більше не призначати бізнес-партнерів на посади
Фото: president.gov.ua

Президент Петро Порошенко пообіцяв більше не призначати своїх бізнес-партнерів на державні посади в разі переобрання на другий термін.

Про це він сказав в ефірі ICTV увечері 8 квітня.

"Були очевидні помилки в призначенні тих чи інших прізвищ. Я не називатиму вам прізвища. Але хочу підкреслити наступне - жодних бізнес-партнерів, жодних близьких людей Петром Порошенком більше призначено не буде, поки він є Президентом, у тому числі під час другого терміну", - сказав голова держави, говорячи про помилки своєї президентської каденції.

Другою великою помилкою Порошенко визнав недосконалу стратегічну комунікацію.

"Стратегічна комунікація була повністю зруйнована. Рішення приймалися кулуарно, а навіть якщо вони були абсолютно правильні, вони не викликали довіри в суспільства. Треба було вчитися в нових умовах. Це те, що нас теж відрізняє від Росії - ти повинен переконати суспільство, і це буде правило наступні п'ять років. І зміна стратегічної комунікації: коли ти поясниш, коли ти врахуєш зауваження громадських активістів - це точно буде працювати краще. Я визнав цю помилку", - заявив Президент.

Нагадаємо, найвідоміший бізнес-партнер Порошенка Олег Гладковський (власник "Богдана") став фігурантом гучного корупційного скандалу в оборонпромі.

Він був першим заступником секретаря РНБО до березня 2019 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram