ГоловнаПолітика

Степанов не згоден з рішенням Порошенка про відсторонення від посади

Голова Одеської ОДА вважає, що президент перевищив повноваження.

Фото: facebook/Максим Степанов

Відсторонений від посади голови Одеської ОДА Максим Степанов не згоден з рішенням Президента Петра Порошенка. Про це він заявив сьогодні на брифінгу, повідомляє РБК-Україна.

Степанов додав, що не писав заяви про звільнення.

"Голова Одеської ОДА перед вами, він ніяких заяв не писав і писати не планує", - сказав Степанов. Він уточнив, що йому пропонували написати заяву про звільнення ще в п'ятницю, 5 квітня, але він відмовився.

Степанов назвав указ про відсторонення "дуже дивним" і вважає, що цей документ не має нічого спільного з законодавством. "З'явився указ про відсторонення від посади. Дуже дивний документ, який, на моє переконання і на переконання юристів, не має нічого спільного з законодавством України. Він вийшов за повноваження президента, записані в Конституції", - додав Степанов.

Нагадаємо, сьогодні вранці стало відомо про відсторонення від посади голови Одеської ОДА Максима Степанова. Відповідний указ від 6 квітня опубліковано на сайті Президента. Неофіційна інформація про відставку Степанова з'явилася в ЗМІ напередодні ввечері, звільнення нібито має відбутися 10 квітня після подання Кабінету Міністрів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram