ГоловнаПолітика

Гриценко зустрівся із Зеленським і "домовився продовжити спілкування"

На думку Гриценка, Зеленський не готовий до посади глави держави, але усвідомлює відповідальність.

Гриценко зустрівся із Зеленським і "домовився продовжити спілкування"
Фото: Пресс-служба Гриценко

Колишній кандидат у президенти, лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко зустрівся з Володимиром Зеленським, щоб визначитися з голосуванням у другому турі виборів. Про це Гриценко написав на своїй сторінці у фейсбуці.

"Сьогодні зустрічався з Володимиром Зеленським. Не для власного працевлаштування або входження нашої команди в його команду, а щоб відчути і зрозуміти людину, яка має реальний шанс стати главою держави", - написав Гриценко.

Політик зазначив, що, на йому думку, Зеленський не готовий до посади президента, але "відповідальність усвідомлює, готовий докладати зусиль і декларує намір спиратися на професіоналів".

Говорячи про зобов'язання Зеленського перед олігархом Ігорем Коломойським, Гриценко написав, що Зеленський "запевнив, що не має жодних", так само як і домовленостей з іншими можновладними чиновниками. Водночас кандидат у президенти зараз не має кандидатів на посади в СБУ, ГПУ, НБУ, Міноборони й МЗС. 

"Чи піде він на публічні дебати з Петром Порошенком на НСК Олімпійський? Піде і серйозно до них готується. Адекватно він оцінює свого суперника, його сильні сторони і його підступність для збереження президентського крісла? Адекватно, шапкозакидального настрою немає", - написав Гриценко.

"Домовилися продовжити спілкування, адже на кону не мої або його інтереси - інтереси країни і держави", - написав Гриценко. Політик також додав, що особисто проголосує за Зеленського, "коли він публічно представить свою команду і якщо кандидати на ключові пости будуть для мене переконливими".

Нагадаємо, раніше Гриценко заявляв, що за жодних умов не підтримає в другому турі виборів чинного президента Петра Порошенка. Водночас під час виборчої кампанії перед першим  туром на користь Гриценка зняли свої кандидатури відразу три кандидати - мер Львова Андрій Садовий, колишній журналіст Дмитро Гнап та народний депутат Добродомов. Незважаючи на це, у першому турі, за попередніми даними, Гриценко набрав 6,91% голосів виборців - його підтримали близько 1,3 млн українців.     

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram