ГоловнаПолітика

ЦВК завершила прийом всіх протоколів

Також оголошено протокол про підсумки голосування в межах закордонного виборчого округу.

ЦВК завершила прийом всіх протоколів
Фото: 112

Центральна виборча комісія прийняла протоколи про підсумки голосування окружних виборчих комісій всіх 199 виборчих округів і оголосила протокол про підсумки голосування в межах закордонного виборчого округу.

Про це повідомила прес-служба ЦВК у Фейсбуці.

"5 квітня ЦВК під головуванням Тетяни Сліпачук після перерви продовжила свою роботу в режимі засідання. Для розгляду і подальшої обробки були прийняті протоколи про підсумки голосування окружних виборчих комісій двох територіальних виборчих округів: №127 (Миколаївська область), №186 (Херсонська область). Після відповідної обробки прийнятих раніше протоколів про підсумки голосування Комісія доручила підготувати і надати протокол з позначкою "Уточнений" окружним виборчим комісіям ТВО №15, 75, 98, 128, 154 до 6 квітня 2019 року включно. Також Комісія прийняла протоколи з позначкою "Уточнений" окружних виборчих комісій ТВО №60, 90, 91, 93, 96, 119, 179, 190", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що так, на 5 квітня 2019 року Центрвиборчком прийняв протоколи про підсумки голосування окружних виборчих комісій всіх 199 територіальних виборчих округів.

Нагадаємо, 31 березня в Україні відбувся перший тур виборів президента. Згідно з попередніми результатами, у другий тур виходять Володимир Зеленський і Петро Порошенко.

Глава Центрвиборчкому Тетяна Сліпачук зазначила, що вибори президента України 31 березня відбулися і пройшли без системних порушень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram