ГоловнаПолітика

Окружний адмінсуд Києва проведе дебати у справі про націоналізацію ПриватБанку в закритому режимі

Окружний адмінсуд Києва проведе дебати у справі про націоналізацію ПриватБанку в закритому режимі
Фото: ukr.media

Окружний адміністративний суд Києва оголосив перерву в справі за позовом Ігоря Коломойського про націоналізацію ПриватБанку. Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Наступне засідання відбудеться 18 квітня, воно також буде в закритому режимі.

1 квітня Окружний адмінсуд Києва завершив слухання цієї справи по суті, надавши сторонам час до вівторка для підготовки до судових дебатів.

Згідно з базою судових рішень, провадження у цій адміністративній справі було відкрито за рішенням суду від 14 червня 2017 року.

Засновник і колишній власник банку Ігор Коломойський просить суд визнати протиправними та скасувати рішення правління Національного банку про зарахування ПриватБанку до категорії неплатоспроможних, рішення про затвердження пропозиції НБУ про участь держави у виведенні неплатоспроможного банку з ринку, а також рішення ФГВФО про введення тимчасової адміністрації в банку і делегування повноважень тимчасового адміністратора відповідного банку.

Нагадаємо, 18 грудня 2016 уряд прийняв рішення про націоналізацію ПриватБанку. Держава отримала 100% у його капіталі, а фінустанова була докапіталізувати на суму 116,8 млрд грн.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram