ГоловнаПолітика

Політична боротьба в другому турі виборів не повинна перейти в політичну війну, - Яценюк

До другого туру "почуємо багато цікавого".

Політична боротьба в другому турі не повинна перетворитися на політичну війну. Таку заяву зробив лідер партії "Народний фронт" Арсеній Яценюк.

"Країна сьогодні воює на зовнішньому фронті проти російської агресії. Тому політична боротьба - це нормально. Але треба не допустити політичної війни", - сказав Яценюк.

Переможці першого туру президентських виборів будуть жорстко боротися за електорат, за кожен голос, наголосив він.

"Необхідно готуватися до того, що треба потиснути руку переможцю президентських виборів. У жодного кандидата сьогодні немає 50%. І за три тижні треба зробити максимум для того, щоб ті виборці, які за них не проголосували, прийшли на виборчі дільниці та віддали голос саме за цього кандидата", - сказав Яценюк. 

Арсеній Яценюк зазначив, що це складне завдання для переможців першого туру виборів: "Для обох кандидатів це складне завдання. Ще ніхто виборів не виграв. За три тижні дуже багато різних цікавих речей почуємо".

Він наголосив на важливості того, щоб кандидати не "переходили червоних ліній": "Якщо ти думаєш, що перейшов червону лінію стосовно опонента, - так до тебе дві червоні лінії перейдуть. І нічого ображатися. Тобто треба дотримуватися правил. Правил гідної боротьби".     

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram