ГоловнаПолітика

Порошенко - виборцям Зеленського: "Представляти Росію буде не Галкін і не Петросян"

"Через 3 години настане 1 квітня - День сміху, посміємося й досить".

Порошенко - виборцям Зеленського: "Представляти Росію буде не Галкін і не Петросян"
Фото: пресс-служба президента

Кандидат у президенти і чинний глава держави Петро Порошенко прокоментував перші результати Національного екзит-полу.

Петро Порошенко звернувся до молоді, до тих, кому менше ніж 30 років, зазначивши, що вони хочуть швидших змін і для цього потрібно об'єднати зусилля. Він наголосив, що в другому турі виборів президента їм треба буде вирішити, у якому напрямі Україна буде рухатися, хто буде Верховним головнокомандувачем, хто представлятиме Україну на міжнародних зустрічах із західними партнерами і в переговорах з Росією.

"Представляти Росію буде не Максим Галкін і не Євген Петросян, а представляти Росію буде Путін", - сказав Петро Порошенко.

На брифінгу у своєму штабі він заявив, що розраховує до другого туру виборів президента домогтися більшої підтримки з боку молоді.

"Я критично і тверезо розумію той сигнал, який суспільство дає сьогодні чинній владі. Це суворий урок для мене і всієї нашої команди. Це серйозний привід для ретельної роботи над помилками, допущеними останніми роками", - сказав Порошенко.

Він зазначив, що перед другим туром і після нього готовий до предметного діалогу з тими, кого не вдалося переконати перед першим туром.

Порошенко наголосив, що він чітко задекларував шлях України в Європейський Союз і НАТО, у той час як його опонент ухиляється від чіткого декларування бачення зовнішньополітичного курсу країни.

"Через 3 години настане 1 квітня - День сміху, посміємося й досить. З 2-го квітня рішуче рухаємося вперед, з 2 квітня - не до жартів", - сказав він.

Як повідомлялося, за даними екзит-полів, до другого туру проходять Володимир Зеленський і Петро Порошенко.    

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram