ГоловнаПолітика

Bloomberg зняв ролик про Україну перед виборами

"Розчарування після Революції може вирішити підсумок виборчої кампанії".

Bloomberg зняв ролик про Україну перед виборами
​Bloomberg снял ролик об Украине перед выборами
Фото: youtube.com

Американське агентство корпорації Bloomberg зняло ролик про Україну, прийдешні президентські вибори в країні і те, як українці стоять на роздоріжжі з вибором подальшого курсу.

Відео опубліковано в YouTube.

У ньому йдеться про зміни в житті країни після втечі екс-президента Віктора Януковича, бойові дії на Донбасі, про позитивні зрушення - реформи, а також про невиправдані надії, надто в боротьбі з корупцією.

"У 2014 році, після другої за 10 років революції, в країні з'явилася атмосфера надії. Скинувши президента, який підтримував Кремль, демонстранти поклали край колишній радянській республіці й обрали шлях євроінтеграції, заручившись підтримкою Заходу... У той самий час зростання гніву через порушення обіцянок Революції може вирішити підсумок цих виборів", - йдеться в статті, що супроводжує відео.

Журналісти поговорили з кількома українцями, які мають різні погляди. Вони розповідають про корупцію, війну і еміграцію.

"Рівень життя знизився, війна з російськими сепаратистами триває, втягуючи Україну в ширшу геополітичну боротьбу між сходом і заходом", - зазначає видання.

Нагадаємо, перший тур виборів президента України відбудеться цієї неділі, 31 березня. Сьогодні, 29 березня - останній день агітації.

Напередодні соціологи опублікували останні соцопитування, згідно з якими, за проходження в другий тур, швидше за все, будуть боротися три кандидати: Володимир Зеленський, Юлія Тимошенко і Петро Порошенко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram