ГоловнаПолітика

У Києві "мінували" штаб Гриценка

Поліцейські проводили евакуацію.

У Києві "мінували" штаб Гриценка
В Киеве "минировали" штаб Гриценко
Фото: Анатолий Гриценко / Facebook

У Києві поліцейські евакуювали людей з офісу штабу кандидата в президенти України, колишнього міністра оборони, лідера "Громадянської позиції" Анатолія Гриценка через повідомлення про мінування.

Про це повідомив сам Гриценко у Фейсбуці.

"Працюючи у Дніпрі, щойно отримав таке повідомлення з київського штабу: до нас у партійний офіс приїхав наряд патрульної поліції, а також слідча група. Повідомили, що надійшло анонімне повідомлення про замінування офісу кандидата в президенти Анатолія Гриценка із зазначенням адреси: вул. Антоновича, 23-Б. Поліція евакуювала людей з будинку і чекає на оперативну групу з кінологами для перевірки будівлі", - написав він.

Пізніше Гриценко додав, що вибухівки в офісі не виявили.

"Подзвонив керівник Нацполіції Сергій Князєв; вибухівки не виявлено, обійшлося без політичних провокацій", - написав він.

Нагадаємо, раніше Служба безпеки затримала трьох "телефонних терористів".

Неправдиві повідомлення про замінування відбуваються в Україні часто. Хуліганів не зупиняє навіть кримінальна відповідальність - ст. 259 КК про свідомо неправдиве повідомлення про загрозу вибуху передбачає до шести років в'язниці. За даними правоохоронців, кожен виїзд вибухотехніків за повідомленням про мінування обходиться державі в 30 тис. гривень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram