ГоловнаПолітика

Нардеп Березенко подав позов до Гриценка на одну гривню

"Вимагаю від "чесного кандидата" вибачень за відвертий наклеп і голослівні заяви".

Нардеп Березенко подав позов до Гриценка на одну гривню
Фото: Lb.ua

Народний депутат, заступник голови фракції "Блок Петра Порошенка" Сергій Березенко заявив, що подав до суду на кандидата в президенти Анатолія Гриценка про захист честі і гідності.

Про це повідомив Березенко в Facebook.

"Подав позов до суду на Анатолія Гриценка про захист честі і гідності. Вимагаю від "чесного кандидата" вибачень за відвертий наклеп і голослівні заяви, які, як і очікувалося, не мають ніяких підстав", - написав він.

За словами Сергія Березенка, в позові він вказав символічну суму компенсації - одну гривню.

"Тому що вважаю, що саме стільки сьогодні і коштує слово "самого чесного" кандидата. Однак навіть зараз Гриценко ще має шанс вибачиться за свої слова і довести, що "чесних більше" не тільки на білбордах, а й в реальному житті", - зазначив Березненко.

Раніше Сергій Березенко офіційно заявляв, що подасть позов на Анатолія Гриценка на захист своєї честі, гідності та ділової репутації. За словами нардепа, сума цього позову повинна була становити, як і застава кандидата в президенти - 2,5 млн гривень. Всі виграні в суді гроші Березенко пообіцяв віддати на потреби армії.

Нагадаємо, 7 лютого Гриценко в ефірі одного з телеканалів заявив, що його суперник Петро Порошенко нібито дав вказівку виділити 2 млрд гривень на підкуп виборців. Одним з організаторів такого "підкупу" Гриценко назвав Березенка.

Раніше депутат Ради, дружина генерального прокурора України Ірина Луценко подала в суд на Гриценка, який заявив про уявну службі її сина в АТО. Позовом на 2,5 млн гривень передувала заочна фейсбучна сварка Гриценка і генпрокурора.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram