ГоловнаПолітика

"1+1" не бачить проблеми в показі програм із Зеленським у "день тиші"

"Володимир Зеленський там виступає актором, а не кандидатом".

"1+1" не бачить проблеми в показі програм із Зеленським у "день тиші"
Фото: instagram/zelenskiy_official

Група "1+1 медіа" не вважає передвиборною агітацією програму передач телеканалу "1+1" на 30 березня, коли в Україні буде день тиші перед виборами.

Про це йдеться в заяві групи.

Увечері 30 березня там показуватимуть програми "95 кварталу"  Володимира Зеленського, а також фільм "Рейган", озвучений цим кандидатом у президенти.  

"1+1 медіа" вважає, що це нормально.

"Програмна сітка телеканалу «1+1» не адаптується під рекламу якихось політичних сил і кардинально не змінюється вже кілька років. «Студія Квартал 95» є довгостроковим партнером телеканалу, з яким було укладено договір на кілька років про виробництво продуктів на замовлення «1+1». Середня тривалість ефірного часу істотно не змінювалася. Крім того, серед тих передач, які стоять у програмі на 30 березня, «Розсміши коміка» і «Чистоньюз» - без участі кандидата в президенти, а випуск «Вечірнього Кварталу» є в цей день - архівний, і Володимир Зеленський там виступає актором, а не кандидатом", - заявили в "1+1 медіа".  

Нагадаємо, відповідно до закону про вибори президента України, передвиборна агітація має завершитися о 24 годині останньої п'ятниці перед днем виборів.     

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram