ГоловнаПолітика

"Народний фронт" закликає силові органи покарати Бойка і Медведчука

"Вони давно перейшли всі можливі червоні лінії".

"Народний фронт" закликає силові органи покарати Бойка і Медведчука
Фото: nfront.org.ua

"Народний фронт" вважає візит кандидата в президенти України Юрія Бойка і представника "Опозиційної платформи - за життя" Віктора Медведчука в Москву для зустрічі з прем'єром Росії Медведєвим публічною спробою домовитися про капітуляцію України перед агресором. У партії заявили, що різко засуджують це.

"Московські посіпаки і їх телеканали нав'язують громадянам дискусію про дешевий російський газ - поки українські бійці гинуть на фронті, а мільйони наших громадян страждають під окупацією в Криму і на Донбасі. Бойко і кум Путіна Медведчук прикриваються гаслами "політичної опозиції", а насправді ведуть підривну діяльність проти України. Вони давно перейшли всі можливі червоні лінії", - вважають в "НФ".

"Дії Росії і її агентів Бойка і Медведчука особливо небезпечні під час виборів. Вони поширюють брехню про українську державу, перекручують факти війни Росії проти України, розпалюють ворожнечу в українському суспільстві. Москва намагається дестабілізувати нашу державу, щоб продовжити агресію і знищити Україну.

"Народний фронт" знову звертається до правоохоронних органів України, перш за все в Службу безпеки України з вимогою офіційно розслідувати діяльність Бойка і Медведчука, а також "українських ЗМІ", які їх обслуговують. Їх дії мають ознаки державної зради. Зрадники повинні бути покарані", - йдеться в заяві "Народного фронту".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram