ГоловнаПолітика

Ляшко ледь не зірвав "годину запитань" до уряду

Парубій звинуватив Ляшка в передвиборному піарі.

Ляшко ледь не зірвав "годину запитань" до уряду
Фото: facebook.com/borislav.bereza

Лідер фракції Радикальної партії у Верховній Раді Олег Ляшко разом зі своїми депутатами мало не зірвав "годину запитань" до уряду.

Ляшкові не сподобалася відповідь прем'єр-міністра Володимира Гройсмана на його запитання, тому він разом з членами фракції пройшов до прем'єра, заблокувавши урядову трибуну.

"Ви хочете мені вже на ліве вухо кричати", - пожартував Гройсман, нагадавши про нещодавній візит Ляшка на засідання Кабміну. Тоді він кричав у праве вухо прем'єра.

Спікер парламенту Андрій Парубій оголосив невелику перерву в пленарному засіданні, пригрозив, що припинить "годину запитань" і звинуватив Ляшка в передвиборному піарі.

"Я розумію, що це останній пленарний день перед виборами і трохи божевілля декого за вибори і відсотки спокушає, і [він] проявляє неповагу до парламенту безпричинно, на порожньому місці, безпідставно. Я вважаю це неприйнятним, я вважаю це неможливим", - сказав Парубій.

Весь цей час Гройсман спілкувався з Ляшком в урядовій ложі.

Після того, як прем'єр повідомив, що дав відповідні доручення з приводу запитань Ляшка, члени Радикальної партії покинули ложу уряду.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram