ГоловнаПолітика

Оклади голів Податкової та Митної служб становитимуть 24 тис. грн

Кандидати повинні вільно володіти іноземною мовою і мати загальний стаж роботи не менш ніж сім років.

Оклади голів Податкової та Митної служб становитимуть 24 тис. грн
Фото: mignews.com.ua

Посадові оклади голів Державної податкової та Державної митної служб складуть 24 тис. гривень, також передбачено премії і надбавки, зокрема: за ранг, інтенсивність праці і виконання особливо важливої роботи.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на прес-службу Кабінету Міністрів.

Зазначають, що кандидати на ці посади повинні вільно володіти іноземною мовою і мати загальний стаж роботи не менш ніж сім років.

Кандидати можуть подавати документи до 5 квітня. Конкурс розпочнеться 16 квітня і пройде у три етапи: на першому - перевірка на знання законодавства, володіння англійською або французькою мовами, далі - вирішення ситуативних завдань і співбесіда.

Нагадаємо, наприкінці 2018 року Кабмін прийняв рішення розділити Державну фіскальну службу на Податкову і Митну. Положення про роботу служб затверджено урядом 6 березня 2019 року. Згідно з оприлюдненими положенням, податкова міліція залишається у складі Податкової служби.

Голів служб призначають на конкурсних засадах і звільняють за пропозицією комісії з питань вищого корпусу держслужби. Граничну чисельність співробітників також встановлює уряд.

Розподіл ДФС - один з "маяків" Міжнародного валютного фонду. Цей процес мають завершити до кінця квітня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram