ГоловнаПолітика

Садовий заявив, що більше не балотуватиметься в мери Львова

"Моя задача сьогодні - працювати на рівні держави, адже тільки так я можу допомогти і Львову, і Одесі, і Харкову, і Миколаєву".

Садовий заявив, що більше не балотуватиметься в мери Львова
Андрей Садовый больше не будет баллотироваться в мэры Львова
Фото: Маркіян Лисейко

Мер Львова Андрій Садовий вирішив більше не балотуватися на цю посаду.

Про це він заявив ефірі телеканалу ZIK.

Садовий наголосив, що зараз він ставить собі за мету - працювати на рівні держави.

"Закінчується моя третя каденція на посаді голови Львова - я був мером 13 років. Я дуже хотів би, щоб після мене приходили молоді, мудрі, талановиті, більш успішні люди, і я дуже буду їх підтримувати. Моє завдання сьогодні - працювати на рівні держави, адже тільки так я можу допомогти і Львову, і Одесі, і Харкову, і Миколаєву", - сказав він.

Садовий також зазначив, що сьогодні близько 80% міст перебувають під впливом криміналітету. "Я бачу, як криміналітет хоче залізти до Львова - я цього не дозволю!" - сказав він.

"Моя велика мета - побудувати країну, в якій хочеться жити. Ми маємо унікальний приклад Львова, на який "наїжджають", атакують, але це приклад публічного управління", - додав мер.

Нагадаємо, Садовий є мером Львова з 25 квітня 2006 року.

Останні два місяці обов'язки міського голови виконував заступник мера з питань економіки та фінансів Геннадій Васьков, тому що Садовий брав відпустку для участі в передвиборній гонці. Два місяці мер Львова зі своєю командою жив у Києві.

1 березня Садовий оголосив, що знімає свою кандидатуру з виборів президента на користь Анатолія Гриценка. 5 березня ЦВК офіційно зняла його з виборів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram