ГоловнаПолітика

Тимошенко: Україна зберегла суверенітет у 2014 році завдяки добровольцям.

"Вони стали окремою самодостатньою народною армією, військами непереможних, сильних і незламних".

Тимошенко: Україна зберегла суверенітет у 2014 році завдяки добровольцям.
Фото: ba.org.ua

Добровольці і волонтери - це духовні лідери нації, які захистили країну в 2014-му і здатні зробити реальні зміни сьогодні, оскільки служать державі, а не використовують її. Про це Юлія Тимошенко заявила на засіданні Координаційної ради добровольців та волонтерів Національного форуму "Трансформація України" в Києві.

Вона привітала всіх добровольців і волонтерів і подякувала за все, що вони зробили для держави.

За її словами, в тій ситуації, яка склалася в 2014 році, "вони стали окремою самодостатньою народною армією, військами непереможних, сильних і незламних".

"Коли треба було за повної відсутності армії захищати Україну, ви закрили країну своїм життям. Коли в Україні нічого не було, щоб забезпечити армію, ви зробили це краще, ніж будь-яка служба забезпечення держави", - сказала кандидат у президенти.

Юлія Тимошенко наголосила, що сьогодні з усією відповідальністю можна стверджувати: Україна зберегла свій суверенітет у 2014 році саме завдяки добровольцям.

"Ворог сподівався, що завоювати Україну буде досить легко. Ворог не врахував головного чинника: українські добровольчі батальйони. Ви врятували країну. Я схиляю голову перед героями, які поклали свої життя за Україну. Я сподіваюся на вас. Я дякую вам! Настануть мирні часи по всій Україні - і на Донбасі, і в українському Криму", - підсумувала Голова партії на своїй сторінці в Facebook.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram