ГоловнаПолітика

Українські добровольці змінили історію, - Яценюк

Лідер "Народного фронту" привітав добровольців української армії.

Українські добровольці змінили історію, - Яценюк
Фото: Макс Требухов

Лідер партії "Народний фронт" Арсеній Яценюк привітав добровольців української армії з днем добровольця. Вітання політик опублікував на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Сьогодні вшановуємо наших співвітчизників, які змінили історію. Десятки, сотні тисяч людей добровільно взялися за зброю, щоб захищати Україну. Увесь світ побачив, що Україна буде битися за свою свободу до перемоги", - написав Яценюк.

"П'ять років тому Кремль хотів поставити українців на коліна і знищити нашу державність. Спочатку через своїх маріонеток ворог знекровив нашу економіку і зруйнував українську армію. Розстріли на Майдані стали початком війни. Далі була окупація Криму та вторгнення на Донбас", - нагадав Яценюк.

Але українська нація не злякалася, підкреслив лідер "Народного фронту": "Десятки, сотні тисяч людей добровільно взялися за зброю, щоб захищати Україну. Їхня непохитна воля зупинила агресора. Весь світ побачив, що Україна є. Вона буде боротися за свою свободу до перемоги".

"Кожен з добровольців зробив гідний вчинок. Кожен з них відповів окупантам за весь український народ. Українці завжди пам'ятатимуть і поважатимуть своїх героїв", - написав Арсеній Яценюк.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram