ГоловнаПолітика

Наступне засідання Контактної групи щодо Донбасу заплановано на 27 березня

Сьогодні в Мінську пройшло засідання ТКГ.

Наступне засідання Контактної групи щодо Донбасу заплановано на 27 березня
Мартин Сайдик
Фото: EPA/UPG

Наступне засідання Тристоронньої контактної групи щодо врегулювання ситуації на сході України заплановано на 27 березня.

Про це повідомив спецпредставник ОБСЄ в ТКГ Мартін Сайдік після засідання групи в Мінську, повідомляє БЕЛТА.

За його словами, економічна робоча група на сьогоднішньому засіданні розглянула актуальні питання водопостачання в Донецькій і Луганській областях, включаючи необхідні ремонтні роботи і дотримання графіка аудиту компанії "Вода Донбасу". Обговорювалася також тема виплат пенсії жителям окремих районів Донецької та Луганської областей.

Також спецпредставник ОБСЄ повідомив, що гуманітарною підгрупою ТКГ обговорювалися питання, пов'язані з обміном утримуваними.

"Списки обговорюються, уточнюється положення тих, хто є в цих списках. Це дуже детальна робота, і ця робота йде", - цитує Сайдіка Інтерфакс-Україна.

Крім того, підгрупа торкнулася теми поліпшення умов перетину лінії зіткнення.

У зв'язку з цим Мартін Сайдік висловив свою незадоволеність темпами реконструкції пункту пропуску у смт Станиця Луганська.

Раніше повідомлялося, що спецпредставник ОБСЄ в Тристоронній контактній групі в Україні назвав незадовільними результати перемир'я, приуроченого до 8 березня, і закликав сторони конфлікту на Донбасі до стійкого перемир'я.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram