ГоловнаПолітика

Кабмін призначив двох заступників міністра у справах ветеранів

Ними стали "кіборг" Терещенко і колишній керівник прес-служби Міноборони Гаврилюк.

Ирина Фриз (справа), Александр Терещенко и Оксана Гаврилюк
Фото: facebook.com/mva.gov.ua
Ирина Фриз (справа), Александр Терещенко и Оксана Гаврилюк

Кабінет Міністрів призначив заступниками міністра у справах ветеранів Ірини Фриз "кіборга" донецького аеропорту Олександра Терещенка та колишнього керівника прес-служби Міністерства оборони Оксану Гаврилюк.

Таке рішення прийнято на засіданні в середу.

Терещенко брав участь в обороні Донецького аеропорту, де в жовтні 2014 року отримав поранення ока, позбувся повністю правої руки і кисті лівої.

Зараз він очолює Миколаївську обласну організацію "Асоціація учасників і інвалідів АТО", а також працює заступником начальника Академії патрульної поліції з соціально-гуманітарних питань у Києві.

Терещенко - член кількох громадських об'єднань ветеранів і власник Міжнародного благодійного фонду Олександра Терещенка.

Раніше Гаврилюк 2,5 року очолювала прес-службу Міноборони, на цей момент вона працює в благодійному фонді "Інформаційно-ресурсний центр".

Нагадаємо, в лютому міністр у справах ветеранів Фриз запропонувала Кабміну кандидатури своїх заступників. Призначити своїм першим заступником вона пропонувала першого заступника командира Центру спеціальних операцій "Альфа" СБУ Григорія Галагана. Також Фриз пропонувала на посади заступників "кіборга" Терещенка і колишнього керівника прес-служби Міноборони Гаврилюк.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram