ГоловнаПолітика

На піар Гройсмана уряд витратить понад 13 млн гривень

На тендері запрацює фірма президента "Таврійських ігор" Миколи Баграєва.

На піар Гройсмана уряд витратить понад 13 млн гривень
Фото: EPA/UPG

Господарсько-фінансовий департамент Секретаріату Кабінету Міністрів України опублікував повідомлення про намір укласти договір з ТОВ "РТМ-Україна" (Київ) зі створення, розповсюдження і демонстрації інформаційної продукції загальною вартістю 13,38 млн грн.

У тендері зазначено, що переможець повинен буде розмістити на зовнішніх рекламних носіях в регіонах інформацію про перебіг реформ уряду Володимира Гройсмана і досягненнях в цій сфері.

Про це з посиланням на систему ProZorro повідомляє "Главком".

"Всього буде наклеєно 3 тис. постерів в 23 обласних центрах. Найбільше - в Києві (420), Одесі (260), Харкові (260), Львові (240), Дніпрі (240)", - сказано в повідомленні.

При цьому не менш як 50% білбордів та сітілайтів з рекламою уряду Гройсмана розташують на вулицях в кожному місті, інші - з прив'язкою до супермаркетів і центральних вулиць міста.

Показ зовнішньої реклами про досягнення уряду заплановано протягом квітня-липня 2019 року.

За даними бізнес пошукового ресурсу Youcontrol ТОВ "РТМ-Україна" зареєстровано в лютому 2001 року в Києві. Засновниками є ТОВ "Таврійські ігри", ТОВ "Конверсія", екс-нардеп Микола Баграєв і кіпрська "С.С.Б. Біо-Саєнс Трейдинг Лімітед".

Микола Баграєв був народним депутатом IV-VII скликань. Є засновником і президентом компанії "Таврійські ігри".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram