ГоловнаПолітика

Тимошенко: рейтинги стали частиною політичної технології

Політик поскаржилася на деградацію влади

Тимошенко: рейтинги стали частиною політичної технології

У суботу, 9 березня, кандидат на пост Президента України Юлія Тимошенко провела в столиці зустріч з киянами, на якій нагадала, що підписала зобов'язання перед українцями з чітким переліком кроків, які має виконати в разі перемоги на виборах.

Лідер «Батьківщини» назвала вибори 31 березня шансом змінити кланово-олігархічну систему та увійти нарешті в епоху розвитку і становлення України.

При цьому політик поскаржилася на деградацію влади і на її бажання сфальсифікувати вибори. "Навіть сьогоднішні рейтинги перетворили на частину політичної технології", - зазначила Тимошенко.

"Нам потрібно змінювати країну, якщо ми хочемо бути успішними", - зазначила політик, вказавши, що саме для цього був розроблений Новий курс України - покроковий план, як вивести державу з кризи.

У документі чітко прописано зміни у всіх сферах життя людини. Зокрема, він передбачає введення страхової медицини, персоніфікованої пенсійної системи, якісної освіти. Також пропонується змінити ситуацію з тарифами - знизити ціни на газ і, як наслідок, - на теплу і на гарячу воду, щонайменше вдвічі.

Юлія Тимошенко нагадала, що днями її команда виграла суд проти уряду. "Рішення суддів показало, що встановлення постановою уряду 2016 року цін на газ було незаконним і необгрунтованим, і їх потрібно переглядати", - резюмувала Тимошенко.     

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram