ГоловнаПолітика

Кандидату в президенти Юрію Тимошенку намагалися вручити еквівалент 5 млн грн за відмову балотуватися

Правоохоронці затримали двох осіб.

Кандидату в президенти Юрію Тимошенку намагалися вручити еквівалент 5 млн грн за відмову балотуватися
Юрий Тимошенко
Фото: Макс Требухов

Співробітники Генпрокуратури спільно з Держбюро розслідувань і Службою безпеки України затримали двох осіб, які намагалися вручити долари в еквіваленті 5 млн гривень кандидату в президенти Юрію Тимошенку за відмову балотуватися.

Про це повідомив генпрокурор Юрій Луценко.

"Сам кандидат у президенти кілька днів тому після спроб вплинути на нього звернувся в ГПУ. Зловмисники затримані за статтею 157 ч 3 (перешкоджання здійсненню виборчого права). З огляду на відоме слідству листування затриманих виконавців з політиками чекаю ґвалту про політичні репресії", - йдеться в повідомленні Луценка в Facebook.

Фото: facebook.com/LlutsenkoYuri

Фото: facebook.com/LlutsenkoYuri

Раніше повідомлялося, що Нацполіція розслідує, хто дав гроші на заставу кандидату Юрію Тимошенку. Сам Тимошенко заявив, що вважає це розслідування політичним переслідуванням.

Юрій Тимошенко - народний депутат, нині позафракційний. Раніше був в "Народному фронті". Він - офіційний кандидат в президенти України. У той же час лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко вважає його висунення на пост глави держави політичною технологією Петра Порошенка, спрямованою проти неї.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram