ГоловнаПолітика

Обвинувальний акт у справі Вишинського спрямовано в Подільський райсуд Києва

Сьогодні суд у Херсоні розгляне апеляцію на продовження арешту.

Обвинувальний акт у справі Вишинського спрямовано в Подільський райсуд Києва
Кирилл Вышинский
Фото: politeka.net

Прокуратура Автономної Республіки Крим направила до суду обвинувальний акт стосовно керівника "РИА Новости-Украина" Кирила Вишинського. Відповідне повідомлення прокуратура оприлюднила сьогодні на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Сьогодні, 6.03.2019 року, прокуратура АР Крим за результатами досудового розслідування направила до Подільського районного суду Києва обвинувальний акт стосовно керівника "РИА Новости Украина" для розгляду по суті", - сказано в повідомленні.

Напередодні адвокат Андрій Доманський повідомив, що прокурор відділу прокуратури АР Крим вручив його підзахисному обвинувальний акт і реєстр матеріалів досудового розслідування.

Сьогодні вдень у Херсонському апеляційному суді відбудеться розгляд апеляційних скарг сторони захисту на продовження Вишинському терміну утримання під вартою. Якщо запобіжний захід не змінять, Вишинського етапують до Києва для участі в судовому засіданні 20 березня 2019 року у Верховному Суді, яке розпочнеться о 10:00.

Нагадаємо, 15 травня 2018 року співробітники Служби безпеки України затримали Вишинського в Києві. Його запідозрили в державній зраді. 16 травня Вишинського привезли в Херсон.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram