ГоловнаПолітика

Два фігуранта справи про вбивство міліціонерів у Києві вийшли на волю після майже чотирьох років у СІЗО

Підозрюваних випустили на поруки депутатів Верховної Ради.

Два фігуранта справи про вбивство міліціонерів у Києві вийшли на волю після майже чотирьох років у СІЗО
Кошелюк (слева) и Романюк
Фото: facebook.com/viktorbeznosiuk

Дарницький районний суд Києва пом'якшив запобіжний захід "вінницьким терористам" Андрію Романюку та Євгену Кошелюку, яких з 2015 року підозрюють у нападі на АЗС і вбивстві міліціонерів.

Романюка відпустили на поруки нардепа Ігоря Луценка, а Кошелюка - на поруки нардепа Юрія Тимошенка.

Тимошенко у своєму Фейсбуці опублікував фотографію Романюка і Кошелюка, що вийшли на свободу.

Нагадаємо, 4 травня 2015 року в Києві озброєні невідомі в масках напали на автозаправну станцію. Злочинці поранили в руку співробітника АЗС і забрали з каси близько 800 грн. Під час переслідування підозрюваних двоє працівників міліції загинули. Також в перестрілці загинув один з грабіжників - Вадим Пінус.

Правоохоронні органи затримали чотирьох підозрюваних - Андрія Романюка, Миколу Мнішенка, Євгена Кошелюка, Данила Ситнікова. Пізніше заарештували 19-річну Вікторію Заверуху, яка була знайома із затриманими. Вона безпосередньої участі в пограбуванні заправки не брала, але нібито допомагала перевозити зброю.

Романюк і Кошелюк весь цей час перебували під арештом. Для Мнішенка і Ситнікова обрали запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання, а Заверуха перебуває на волі після сплати застави у розмірі 1,5 млн гривень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram