ГоловнаПолітика

Тимошенко: українці очікують від влади реальних змін на основі цінностей ЄС і НАТО

Поки що необхідних реформ політик не бачить.

Тимошенко: українці очікують від влади реальних змін на основі цінностей ЄС і НАТО
Фото: ba.org.ua

Лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко використовує будь-яку можливість для спілкування з партнерами України, в тому числі і Мюнхенську конференцію з безпеки. Про це вона заявила в інтерв'ю DW, повідомляє сайт партії.

«Наша команда має можливість під час Мюнхенської конференції поспілкуватися з ключовими лідерами, щоб сформувати бачення, як діяти після президентських виборів в Україні», - зазначила вона.

При цьому нардеп зазначила, що чинна влада декларує своє бажання вступити в ЄС і НАТО, але не здійснює необхідних для цього реформ.

«У світі сприймають Україну як найкорумпованішу державу Європи. Ми посідаємо останнє місце за рівнем доходів громадян. Зараз під час передвиборної кампанії вся країна говорить про масовий підкуп виборців командою чинного президента. І навіть тисячу гривень, яку роздають, назвали ім'ям президента», - зазначила лідер «Батьківщини».

Юлія Тимошенко підкреслила, що Україні потрібні глибокі, реальні зміни на основі цінностей ЄС і НАТО, до яких українці дійсно прагнуть долучитися. Саме цього, за її словами, громадяни очікують від нової влади.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram