ГоловнаПолітика

Гройсман заявив, що не обговорював із Порошенком гарантії прем'єрства після виборів

"Ця тема не обговорювалася з президентом. Уряд працює до парламентських виборів".

Гройсман заявив, що не обговорював із Порошенком гарантії прем'єрства після виборів
Фото: Макс Требухов

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман в інтерв'ю LIGA.net заявив, що не обговорював з президентом Петром Порошенком свою посаду після виборів.

"Ця тема не обговорювалася з президентом. Уряд працює до наступних парламентських виборів, тому що є коаліція. Президент мені нічого про це не говорив", - сказав прем'єр стосовно свого рішення підтримати висування Порошенка на другий термін.

Гройсман пояснив, що виступив під час форуму на підтримку Порошенка, бо розуміє напрямок його політики.

"Я вирішив його підтримати, тому що він мені абсолютно зрозумілий. Спільними зусиллями нам вдалося зробити децентралізацію. Заради неї я прийшов у центральну владу. Ми розпочали реформу державної служби, освіти, медицини. Для мене зрозумілі кроки Порошенка в наступній каденції: євроінтеграція, реформи і НАТО. Зараз багато хто намагається будувати свою політичну історію на критиці Порошенка. Але він, як будь-яка людина, має свої плюси і мінуси", - сказав прем'єр-міністр.

Гройсман підкреслив, що Порошенкові на цих виборах протистоїть велика кількість популістів. "У нас народ розумний, але чомусь наступає на граблі популістів. Якщо втілити деякі пропозиції кандидатів, то почнеться масштабна економічна криза", - попередив він.

Нагадаємо, що Володимир Гройсман - 16-й прем'єр-міністр України. Він на посаді вже майже три роки, з 14 квітня 2016 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram