ГоловнаПолітика

​Тимошенко зустрілася в Мюнхені з главою МЗС Литви

Обговорювали ситуацію в Україні та війну на Донбасі.

​Тимошенко зустрілася в Мюнхені з главою МЗС Литви
Фото: ba.org.ua

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко зустрілася в кулуарах Мюнхенської конференції з безпеки із міністром закордонних справ Литви Лінасом Лінкявічусом.

Про це повідомила прес-служба "Батьківщини".

Вони обговорювали політичну і соціально-економічну ситуацію в Україні, її євроінтеграційні прагнення та питання двосторонньої співпраці України та Литви. Тимошенко також розповіла про свою передвиборну програму.

Йшлося також про ситуацію на сході України, захист прав і свобод внутрішньо переміщених осіб та інших громадян України, які постраждали через війну на Донбасі.

Тимошенко подякувала Литві за підтримку України, захист її суверенітету і територіальної цілісності. Вона наголосила на необхідності збереження і посилення санкцій проти Росії і закликала не забувати про анексований Крим.

Крім того, особливу увагу було приділено питанням боротьби з корупцією у вищих ешелонах влади і зміцненню антикорупційних органів.

Нагадаємо, що Тимошенко також зустрічалася з Куртом Волкером, спецпредставником Державного департаменту США з питань України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram